top of page

GRG Enduro

_DSF265717.jpg

De Grand Raid Godefroy enduro wordt op zaterdag 07 september georganiseerd op een voorbehouden, afgebakend maar veeleisend parcours dat uw technische vaardigheden en fysiek uithoudingsvermogen zeker op de proef zal stellen.

Op het menu: 6 specials tegen de tijd, een lus van 35 km voor meer dan 1200 meter hoogteverschil... Een programma dat u een gevarieerd terrein, magische uitzichtpunten en onvergetelijke herinneringen op de fiets zal bieden. Verwacht verrassingen, vers getraceerde passages door de baas "zelfgemaakt" en bezaaid met valstrikken en venijnige wortels...


Maar daarnaast ook honderden jaren oude paden, bezaaid met verraderlijke schist, gepolijst door de tijd, waarvan de hellingen ongeduldig wachten om u te laten uitglijden.

Nadat al deze hindernissen overwonnen zijn, garanderen wij u een hoogtepunt van plezier en verbroedering, terwijl u met elkaar in de schaduw van het kasteel van Bouillon de avonturen van de dag bespreekt.

INFOS
GRG-enduro-2019-bart-de-vocht.jpg
euro2.png
13_-_3_-_Clock.png

42*

GRG Enduro

​​

09.05

​​

* 5 € (1 dag licentie)

De inschrijvingen voor de GRG Enduro 2024 worden beperkt

tot 350 deelnemers.

Inschrijvingen vanaf 01/04

Inbegrepen in de inschrijving :

  1. Frame identificatie

  2. Een tracker. OPGELET : een geldig identiteitsbewijs zal gevraagd worden als borg voor de tracker.

Zaterdag 07 september 2024 : Briefing om 9h00

 

De start van de eerste special vindt plaats om 09h15

 

De deelnemerslijst evenals de individuele starttijden zullen op deze webpagina gepubliceerd worden, enkele dagen voor de wedstrijd.

bottom of page