top of page

GRG Enduro

_DSF265717.jpg
combiné.png

De enduro van de grand Raid Godefroy wordt georganiseerd door Endur’Ardennes Team, een vriendengroep die gepassioneerd is door technische en uitdagende trails.  De enduro vindt plaats op zaterdag 09 september op een exclusief en veeleisend tracé waarop u uw doorzettingsvermogen en fysieke uithouding kan testen.

Op het menu : 6 gechronometreerde specials, een lus van 35 km voor meer dan 1200 hoogtemeters…  Een programma dat u een gevarieerd terrein aanbiedt, magische uitzichten en onvergetelijke herinneringen op de fiets.  Verwacht u aan verrassingen, nieuw ontworpen trails uitgetekend door de “patron” zelf met blinde valkuilen en venijnige wortels… Maar ook eeuwenoude wegen, bezaaid met verraderlijke off camber leisteenslabben, gepolijst door de tijd, die u proberen onderuit te halen.

Eens al deze obstakels overwonnen, garanderen wij u aan de aankomst een ongelooflijk plezierige tijd.  U zal er naar hartelust kunnen vertellen over uw avonturen van de afgelopen dag in de schaduw van het kasteel van Bouillon.

Combipack voor nog meer plezier !

Geniet nog meer van uw weekend in Bouillon voor de Grand Raid Godefroy door deel te nemen aan de enduro op zaterdag en aan de marathon van 45 km op zondag.

Gescheiden klassement en podium op zondag voor de deelnemers aan het combipack.

INFOS
GRG-enduro-2019-bart-de-vocht.jpg
euro2.png
13_-_3_-_Clock.png

42*

55*

picto_info.png

GRG Enduro

GRG Combipack

​​

* 8 € (1 dag licentie)

De inschrijvingen voor de GRG Enduro 2023 zijn beperkt tot 350 bikers.

Registratie vanaf 01/04

Inhoud van het inschrijvingspack :

  1. Nummerbord

  2. Chip. Opgelet : een geldig identiteitsbewijs zal gevraagd worden als borg in ruil voor de “chrono”chip.

Zaterdag 09 september 2023 – Breifing 9u.

 

Het vertrek van de eerste special zal plaatsvinden om 9u15

 

De lijst van de inschrijvingen en het uurrooster van de individuele vertrekken zullen gepubliceerd worden op deze pagina enkele dagen voor de proef.

09.15

09:15

​​

+

+

​​

bottom of page