top of page

GRG by night

Nocturne 2.jpg

Het weekend van de Grand Raid Godefroy opent met een knaller, de MTB-rit van vrijdagavond, die de deelnemers meeneemt op een ongewone ontdekkingstocht rond Bouillon. Tussen glooiende paden op de hoogten en smallere en meer technische paden langs de Semois, zal het plezier gegarandeerd worden door de bijzondere sfeer van de nacht.

Afstand : 23 km  /  34 km

​De MTB-rit op vrijdagavond brengt de deelnemers naar het noordwesten van Bouillon voor een ongewoon bezoek aan de omgeving. Tussen glooiende paden op de hoogten en smallere en meer technische paden langs de Semois, zal het plezier gegarandeerd worden door de bijzondere sfeer van de nacht.

Op het parcours zullen de liefhebbers van enduro of de meer technische routes de keuze krijgen om af te slaan op weggetjes die speciaal voor hen uitgezocht werden..

Ongeveer halfweg, aan het uitzichtpunt van de Tombeau du Géant is er een bevoorrading voorzien. Met zicht op de lagergelegen meander van de Semois, de ideale plek om de batterijen terug op te laden.

Een uitdagende terugkeer richting Bouillon met een heuvelachtiger gedeelte om uiteindelijk de belvedère van Bouillon te bereiken. De moedigsten onder de mountainbikers zullen niet aarzelen, even van de fiets stappen en de trappen van de houten toren beklimmen. Het uitzicht over de verlichtte stad Bouillon zal zeker niet teleurstellen.

Na een lange maar zeer aangename afdaling door het bos gevolgd door een korte klim over op de wallen, is een laatste lus gepland naar het historische monument dat al eeuwen uitkijkt op de stad Bouillon!

INFOS
bynight2.png
euro2.png
13_-_3_-_Clock.png

7*

GRG By night

​​

* Inschrijving ter plaatse

18:00-20:00

bottom of page