0 Flares 0 Flares ×

 

Afstand : 20 km / 35 km

De nachtelijke MTB-toertocht van vrijdag zal de deelnemers naar het noord-westen van Bouillon brengen voor een ongewoon bezoek aan de omgeving.  Op de hogergelegen trails en de meer technische singletracks langs de Semois zal je nog meer plezier beleven dankzij de bijzondere nachtelijke sfeer.

Op het parcours zullen de liefhebbers van enduro of van technische trails de keuze hebben om af te slaan bij verschillende varianten die speciaal voor hen uitgepijld zijn.

Een bevoorrading halverwege het parcours aan het uitzichtspunt van de Tombeau du Géant zal u toelaten de batterijen weer op te laden, mijmerend over de brede meander van de lager gelegen Semois.

Sportieve terugkeer naar Bouillon langs een iets heuvelachtiger deel om uit te komen bij de uitzichttoren van Bouillon (Belvédère).  De dappersten zullen niet twijfelen om enkele ogenblikken van hun fiets te stappen om de trappen van de houten toren te beklimmen.  Vandaar heeft u een prachtig zicht op de lager gelegen verlichte stad van Bouillon.

Na een zeer sympathieke lange afdaling in het bos en een korte helling over de wallen is er een laatste omweg voorzien naar het historische monument dat de stad Bouillon overschouwt !

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×