0 Flares 0 Flares ×

De Grand Raid Godefroy spoort u aan om de rijkdom van een prachtige regio te ontdekken door de meanders van de Semois, langs haar oevers of op de hoogte van de omliggende bosrijke heuvels.

In samenwerking met de gemeente Bouillon, de VVV- en toerismekantoren, de verenigingen en de handelaars van de streek hopen wij een evenement die met de culturele en historische rijkdomen van de regio pronkt aan alle deelnemers van de GRG voor te stellen.

Ter herinnering: de Grand Raid Godefroy biedt de unieke mogelijkheid aan om de grootste afstand van alle marathons in België en de derde Europese marathon, na de Salzkammergut in Oostenrijk (www.salzkammergut-trophy.at) en de Gigante de Piedra in Spanje (www.gigantedepiedra.es) af te leggen.

Naast de permanente parcoursen die toegankelijk zijn het hele jaar door en die u de mythische plekken laten ontdekken, die ook de roem van de proef zijn, wordt de Grand Raid Godefroy, editie 2021, verdeeld onder 3 disciplines:

VRIJDAG 10 SEPTEMBER

MTB-toertocht op vrijdagavond.  Dit parcours zal de deelnemers op een ongewone manier leiden naar de ontdekking van de omgeving van Bouillon.  Op de hogergelegen trails en de meer technische singletracks langs de Semois zal je nog meer plezier beleven dankzij de bijzondere nachtelijke sfeer. Afstand : 20 km / 35 km

ZATERDAG 11 SEPTEMBER

1 lange proef voor uw uithoudingsvermogen (Enduro) met 6 speciale gechronometreerde hellingen

ZONDAG 12 SEPTEMBER

5 nieuwe gechronometreerde parcoursen van Cross-country-Marathon: 50, 70, 90, 120 km

Net zoals vorig jaar willen wij extra aandacht besteden aan een nauwkeurige en onberispelijke bebakening van de verschillende parcoursen, aan de bevoorrading en de gepaste technische hulpverlening en alsook aan een professionele timingsysteem.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×