Permanente parcoursen

0 Flares 0 Flares ×

De Grand Raid Godefroy spoort u aan om de rijkdom van een prachtige regio te ontdekken door de meanders van de Semois, langs haar oevers of op de hoogte van de omliggende bosrijke heuvels.

In samenwerking met de gemeente Bouillon, de VVV- en toerismekantoren, de verenigingen en de handelaars van de streek hopen wij een evenement die met de culturele en historische rijkdomen van de regio pronkt aan alle deelnemers van de GRG voor te stellen.

Ter herinnering: de Grand Raid Godefroy biedt de unieke mogelijkheid aan om de grootste afstand van alle marathons in België en de derde Europese marathon, na de Salzkammergut in Oostenrijk (www.salzkammergut-trophy.at) en de Gigante de Piedra in Spanje (www.gigantedepiedra.es) af te leggen.

Naast de permanente parcoursen die toegankelijk zijn het hele jaar door en die u de mythische plekken laten ontdekken, die ook de roem van de proef zijn, wordt de Grand Raid Godefroy, editie 2015, verdeeld onder 3 disciplines:

  • 5 nieuwe gechronometreerde parcoursen van Cross-country-Marathon: 40, 70, 90, 130 en 160 km
  • 2 BMX-parcoursen van 25 en 40 km op eigen tempo (zonder chrono)
  • 1 lange proef voor uw uithoudingsvermogen (Enduro) met 6 speciale gechronometreerde hellingen

Net zoals vorig jaar willen wij extra aandacht besteden aan een nauwkeurige en onberispelijke bebakening van de verschillende parcoursen, aan de bevoorrading en de gepaste technische hulpverlening en alsook aan een professionele timingsysteem.

De kaart van Bouillon om u te helpen tijdens het vertrek

 PERMANENTE PARCOURSEN

 

In samenwerking met de gemeentelijke autoriteiten en het toerismekantoor van Bouillon werd de bebakening van het permanent parcours volledig herzien en hernieuwd in de loop van de twee afgelopen jaren. Dankzij een regelmatige onderhoud van de verschillende tracés is het nu mogelijk om door het hele jaar de sporen van Godefroy te volgen en de padden die de roem van de Grand Raid Godefroy zijn te ontdekken.

Deze permanente parcoursen bieden ook nog de kans om zich te voorbereiden door te trainen en dus de verschillende moeilijkheden te beheersen die steeds bij iedere editie van de Grand Raid Godefroy worden ondervonden.

Hieronder zijn de GPS-sporen van de permanente parcoursen van de GRG.

Bouillon 40 km officieel permanent

Bouillon 70 km officieel permanent

Bouillon 90 km officieel permanent

 

visu2
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×