Parcours Enduro

0 Flares 0 Flares ×

 

De enduro van de grand Raid Godefroy wordt georganiseerd door Endur’Ardennes Team, een vriendengroep die gepassioneerd is door technische en uitdagende trails.  De enduro vindt plaats op zaterdag 11 september op een exclusief en veeleisend tracé waarop u uw doorzettingsvermogen en fysieke uithouding kan testen.

Op het menu : 6 gechronometreerde specials, een lus van 35 km voor meer dan 1200 hoogtemeters…  Een programma dat u een gevarieerd terrein aanbiedt, magische uitzichten en onvergetelijke herinneringen op de fiets.  Verwacht u aan verrassingen, nieuw ontworpen trails uitgetekend door de “patron” zelf met blinde valkuilen en venijnige wortels… Maar ook eeuwenoude wegen, bezaaid met verraderlijke off camber leisteenslabben, gepolijst door de tijd, die u proberen onderuit te halen.

Eens al deze obstakels overwonnen, garanderen wij u aan de aankomst een ongelooflijk plezierige tijd.  U zal er naar hartelust kunnen vertellen over uw avonturen van de afgelopen dag in de schaduw van het kasteel van Bouillon.

Combipack voor nog meer plezier !

Geniet nog meer van uw weekend in Bouillon voor de Grand Raid Godefroy door deel te nemen aan de enduro op zaterdag en aan de marathon van 45 km op zondag.

Gescheiden klassement en podium op zondag voor de deelnemers aan het combipack.

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×